5-ruokalajin menu 77 & Viinisuositukset 59
Viiden ruokalajin menu viinisuosituksineen.
3-ruokalajin menu 53 & Viinisuositukset 39
Kolmen ruokalajin menu viinisuosituksineen.
Menuvalinnat voivat vaihdella, koska käytämme parhaita sesongin raaka-aineita.

Alkuruoat
Bread & Spread 5
Talon leipää ja levitettä
ENOKI TEMPURA 12
Paistettuja enoki-sieniä, osterivinokas, rapeaa pinaattia, palsternakkapyrettä
WAGYU CHARCUTERIE 15/28
Wagyu-nautaa, oliiveja, viinirypäleitä, pikkelöityjä kasviksia
SIIKA 15
Seesaminsiemeniä, ponzu, pikkelöityä japaninretikkaa, chiliä
TORTELLINI 15
Kurpitsalla ja pinjansiemenillä täytetyt tortellinit, Galmesan ja valkoviinilientä
BURRATA 15
Burrata-juustoa, marinoituja viinirypäleitä, chili-hunajaa, pestoa
KAMPASIMPUKKA 16

Pääruoat
PORO 39
Hitaasti kypsennettyä poroa, juurespyrettä, katajanmarja jus -kastiketta
NAUTA 38
Grillattua ribeye-pihviä, konjakki- pippurikastiketta, pave-perunaa
RAVIOLI 32
Seafood ravioli, Ouzo-kastiketta, confit kirsikkatomaattia, valkosipulia
OSTERIVINOKAS 28
Hitaasti kypsennetyä kaalia, osterivinokas, savustettua tofua, miso-umami-kastiketta

Jälkiruoat
Juustolautanen 16
BAKED ALASKA 12
Appelsiinijäätelöä, marenkia, sitruunageeliä, kakkua
TARTE TATIN 12
Haudutettua päärynää, torttutaikinaa, hasselpähkinäjäätelöä
MILLE-FEUILLE 12
Lehtitaikinaa, sitruuna-mansikka-cremeux, espressojäätelöä
Ilmoitathan henkilökunnalle, jos sinulla on allergioita.

Olohuone
(o‧lo‧huo‧ne)
Olohuone on asunnon huone, joka on tarkoitettu vapaa-ajan viettoon, esimerkiksi oleskeluun, rentoutumiseen ja oman perheen tai vieraiden kanssa seurusteluun.